Reneszánsz Ruhák Webáruháza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Rendelési feltételek

Rendelési feltételek

E-mail Nyomtatás PDF

 

Általános felhasználási feltételek

1. Üzemeltetői adatok

2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

3. Rendelési információk

4. A megrendelt termék/házhoz szállítás díjának fizetésének módja

5. Elállás a vásárlástól

6. Kölcsönzési feltételek

7. Kölcsönzés fotózáshoz

8. Kölcsönzés Élménybirtokon kívülre

9. Foglalás menete

10. Foglalás lemondása

Kérem, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházamnak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásaimat, amennyiben minden pontjával egyetért!

· Üzemeltetői adatok

· Név: Bardon Mónika

· Székhely: 7400 Kaposvár, 48-as Ifjúság útja 42.

· Adószám: 60676265-1-34

· Nyilvántartási szám: 22050888

· Nyilvántartásba vette: Somogy Megyei Kormányhivatal Kaposvári Járási Hivatala Okmányirodai osztály (7400 Kaposvár, Kossuth tér 1.)

· Cégforma: egyéni vállalkozó (kisadózó)

· Az oldal nyelve: Magyar

· Telefonos Ügyfélszolgálat: 06 20 2534697

· e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

· Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Áruházamban nem a megjelenített terméket vásárolhatja meg, hanem a termék fazonját az Ön által kiválasztott anyagból, színből és méretből. A megrendelt termékek kizárólag online, házhoz szállítással (igény esetén személyes átvétellel) rendelhetők meg. A ruhák konfekció méretben készülnek, ruhapróba nélkül. Kérem a megrendelésnél ezt mérlegelje, és csak akkor rendelje meg a ruhát, ha ezt a feltételt elfogadja! A külön kérésre egyedi méretre készített ruhák esetén az elállási joggal kapcsolatban a megszokottól eltérő szabályok vonatkoznak. Kérem erről az elállási feltételek menüpontban tájékozódjon a megrendelés előtt!

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatók

Reneszánsz ruhák

Egyéb kiegészítők

A termékekre és a szolgáltatásokra vonatkozóan megjelenített árak a ténylegesen kifizetendő árak (áfa: 0%) és nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

· Rendelési információk

A vásárlás csak regisztrációval lehetséges. A vásárlás nem minősül szerződésnek. A vásárló adatai és a vásárlás folyamata nem kerül iktatásra.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik (hétfő-péntek). A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik az azt követő napon kerül feldolgozásra. Átlagos teljesítési idő két hét (több termék megrendelése esetén ez arányosan hosszabb). A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Fenntartom a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Rendelés menete

· A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba

· A mérettáblázatból válassza ki az önnek megfelelő méretet, majd a színt*.

· Szállítási/fizetési mód kiválasztása.

· Megrendelés

· E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.

*Megrendelés után e-mailben elküldöm a megjelölt színű, jelenleg kapható anyagok fényképét. A sikeres anyagválasztás után véglegesítem a megrendelését. Ha az ízlésének nem talál megfelelő anyagot a képek között, elállhat a vásárlástól!

· A megrendelt termék/házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt termék árát és a szállítás díját a csomag átvételekor utánvéttel lehet fizetni. Vagy banki előre utalással a termék árát és a csomagküldés díját.

Házhoz szállítás, információk

Webáruházam megrendeléseit, a Magyar Posta csomagküldő szolgálatával teljesíti.

http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/dijszabasok

· Elállás a vásárlástól

Az internetes vásárlás szabályai szerint joga van a megvásárolt terméket 14 munkanapon belül visszaküldeni! Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható. Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül. Elállás esetén legkésőbb 30 napon belül visszafizetem a termékért kifizetett összeget. A termék visszaküldésének költségei a vásárlót terhelik. Követelhetem a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Az elállási jog nem gyakorolható abban az esetben, ha az általam eladásra kínált terméken a fogyasztó saját ízlésének megfelelő formai és esztétikai változtatásokat kér, vagy a konfekciómérettől eltérő egyedi méretben kéri azt.

· Kölcsönzési feltételek

Az áruházban feltüntetett kölcsönzési díjak (3000 Ft/nap/ruha), kizárólag a Bikali Puchner Birtok területén érvényesek. A jelmezkölcsönzést egyaránt igénybe vehetik a Puchner kastélyszálló vendégei, és az Élménybirtok egyéni látogatói is. A szolgáltatást igénybe vevő vállalja, hogy a kölcsönzött jelmezben kárt nem tesz. Ha mégis kárt okozna vállalja annak anyagi következményét, ami a károsodás mértékétől függ. Ennek elbírálása minden esetben a kölcsön adó (szabó műhelyben dolgozó) feladata.

A foglalást a kölcsönzés napja előtt minimum 48 órával meg kell tenni!

Kölcsönzés szálló vendégként: A kölcsönzési díjak egy napra szólnak. A lefoglalt jelmezeket, délelőtt 10:00-11:00 között kell átvenni az Élménybirtok szabóműhelyében. A 11.00-ig át nem vett jelmez foglalását semmisnek tekintem. Ruhapróbára a műhely öltözőjében van lehetőség. Ha a jelmez mégsem áll jól, vagy az elképzelésének nem felel meg, a le nem foglalt ruhák közül van mód cserére. A jelmezekhez korlátozott számban fejfedőt, hajpántot és tiarát biztosítok. A jelmezt a kölcsönzést követő nap az Élménybirtok szabóműhelyében kell leadni 10:00-11:00 között.

Kölcsönzés Élménybirtok látogatóként: A kölcsönzési díjak az Élménybirtok nyitvatartási idejére szólnak. A lefoglalt jelmezeket az aktuális nyitástól számított egy órán belül kell átvenni. Az ez idő alatt át nem vett jelmez foglalását semmisnek tekintem. Ruhapróbára a műhely öltözőjében van lehetőség. Ha a jelmez mégsem áll jól, vagy az elképzelésének nem felel meg, a le nem foglalt ruhák közül van mód cserére. A jelmezekhez korlátozott számban fejfedőt, hajpántot és tiarát biztosítok. A kölcsönzés ideje alatt saját ruháját ruhatáramban díjtalanul elraktározom. A jelmezt az Élménybirtok aktuális zárása előtt fél órával kell leadni a szabóműhelyben.

· Kölcsönzés fotózáshoz

Jelmezt kölcsönözni fotózáshoz kizárólag az Élménybirtok nyitva tartási napjain lehet a szabóműhelyben. A kiválasztott jelmezt egy órára lehet elvinni, ennek díja 1000 Ft/ruha. Így lehetősége van megkeresni az Önnek legjobban tetsző tereket, épületeket, ahol elkészítheti a fotókat. Fotózáshoz jelmezt foglalni nem lehet!

· Kölcsönzés Élménybirtokon kívülre

Lehetőség van az élménybirtokon kívüli kölcsönzésre. Ebben az esetben a kölcsönzési díj 6000 Ft/nap/öltözet + ugyanennyi kaució. A jelmez elszállításáról és visszajuttatásáról Önnek kell gondoskodnia. Csoportos kölcsönzés esetén a létszámtól és a helyszín távolságától függően kiszállítást tudok biztosítani.

Amennyiben kölcsönözni szeretne foglalás előtt az alábbi telefonon egyeztessen időpontot!

06 20 2534697

· Foglalás menete

· Kérem, olvassa el figyelmesen a jelmez fotója melletti paramétereket! Amennyiben úgy ítéli meg, hogy a jelmez az Ön mérete, a naptárban ellenőrizze, hogy az adott időpontban más még nem foglalta-e le. Ha a jelmez háromjegyű számát megtalálja a naptár Ön által kiválasztott napján, akkor kérem, válasszon másik jelmezt!

· Ha a jelmezt még senki nem választotta ki, akkor a Lefoglalom opcióra kattintva foglalja le és adja meg a kért adatokat!

· Foglalására 24 órán belül választ kap. A naptárban pedig megjelenik a jelmez kódja. Előtte és az utána következő pár napon szintén megjelenik, jelezve, hogy a tisztítás miatt azokon a napokon az adott jelmez nem foglalható.

Ha 24 órán belül nem kap visszajelzést, kérem, az alábbi telefonszámon hívjon:

06 20 2534697!

A jelmez kölcsönzési díját a helyszínen kell kifizetni!

· Foglalás lemondása

A kölcsönzést a kölcsönzés kezdete előtt legkésőbb 24 órával lemondhatja e-mailben vagy telefonon. A lemondás Önre nézve semmilyen anyagi vonzattal nem jár.

 

Termék ajánló | frissítés

1058
1058
1031
1031
1085
1085
109
109
1060
1060
1020
1020Belépés / regisztráció


Kosár

VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.